Over ons

Onze kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid zijn Akerbooms keurmerk. Vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel. Zowel ontwerp en engineering als de fabricage en inbouw van elk van onze producten gebeurt met de grootste zorg. ‘Kwaliteit’ is overigens een sleutelwoord voor de twee jachtenbouwers die samen Feadship vormen: Royal Van Lent en de Koninklijke De Vries Groep. De benaming Feadship staat wereldwijd garant voor jachten van superieure kwaliteit.

Ons bedrijf

Akerboom Yacht Equipment is de absolute topproducent voor yacht equipment op luxe superjachten. Akerboom is een Nederlands bedrijf en levert de Nederlandse topkwaliteit die op een superjacht hoort.

Naast design, engineering en productie van yacht equipment biedt Akerboom Yacht Equipment ook yacht service. Het beste onderhoud voor de beste superjachten.

Als volle dochter van de Koninklijke De Vries Groep deelt AYE de missie van de groep: ‘De mooiste boten bouwen, met veel plezier in ons werk’.

Onze klanten
AYE is een volledig zelfstandig opererend bedrijf. We zijn een toegewijd co-maker van de werven in Aalsmeer en Makkum van de Koninklijke De Vries Groep. Daarnaast werken we voor andere gerenommeerde jachtenbouwers als Royal Van Lent. We leveren service aan de grote werven Amico, MB92, Safe Harbor Rybovich. Ook verlenen we veel service direct aan het jacht met aandacht voor wat de crew aan boord wil van ons.

Onze werkwijze

Volgens het concept van ‘one stop shopping’ leggen de De Vries-werven elke vraag voor yacht equipment neer bij AYE. Omdat factoren als werkdruk en levertijden altijd een rol spelen zijn wij modulaire producten gaan ontwikkelen. Dit zijn gestandaardiseerde elementen die we gebruiken als basis voor de unieke Akerboom kwaliteit. Deze elementen kunnen wij maken door onze rijke ervaring en technische kennis en ontwikkeling. Wij staan immers borg voor Feadship-kwaliteit!

Groeiplannen

Binnen en buiten de De Vries Groep is veel vraag naar de producten en diensten van Akerboom Yacht Equipment. Onze yacht service reist de hele wereld over, wij komen naar de plek waar het jacht ligt. Daarom hebben wij een vestiging geopend aan de kust van Florida, USA, en openen we binnenkort nog meer vestigingen in de havens waar wij regelmatig werken.

Ook is Akerboom continu op zoek naar nieuwe collega’s!

Geïnteresseerd? Meer informatie vindt u hier.