Werken bij Akerboom

Gezocht: mensen met vakmanschap, plezier en passie voor techniek.
Akerboom Yacht Equipment (AYE), dochter van de De Vries Groep, is een moderne projectenorganisatie die traditioneel vakmanschap koppelt aan de nieuwste technologieën. Wij bouwen complexe yacht equipment voor de mooiste superjachten en leveren service aan varende vloot. Ook refits van deze jachten behoort tot onze activiteiten. Dit doen we met zo’n 140 medewerkers. Onze mensen werken in verschillende disciplines in teams voor engineering en productie, inbouw en service.

Wij hebben kantoorfuncties – zoals P&O, Finance, Projectmanagement – en vakmanschap in de werkplaatsen. De werkplaatsen zijn het domein van gespecialiseerde vakmensen zoals lassers en monteurs. Ervaren mensen werken samen met collega’s in opleiding.

Op dit moment zoeken wij een Voorman met een achtergrond in de mechatronica, machinebouw, maritieme techniek of werktuigbouw.

Als Voorman Montage plan en organiseer jij de werkzaamheden op zo’n manier dat het equipment tijdig wordt geassembleerd, in het jacht wordt ingebouwd en in bedrijf wordt gesteld. Je hebt en houdt daarbij oog voor veiligheid, kwaliteit en efficiency. Ook heb je overwicht en overzicht op de werkzaamheden en op het team. Voor dit team ben jij het aanspreekpunt.

Jouw team bestaat uit 5 Voormannen. Het Montage team maakt onderdeel uit van de afdeling Productie welke totaal bestaat uit 57 medewerkers. Bij Akerboom werken in totaal 110 medewerkers.

(Her)kennen mensen jou als een enthousiaste, ondernemende persoonlijkheid, die op een natuurlijke wijze de leiding neemt? Ja, dan ontmoeten we je graag zeer binnenkort! We beantwoorden al de vragen die je hebt en vertellen je wat wij verder verwachten van jou als onze mogelijke nieuwe collega Voorman. Ook informeren we je over onze uitstekende arbeidvoorwaarden en extra’s wanneer het gaat om werken in het buitenland. Uiteraard laten we je met plezier het bedrijf zien.

Benieuwd welke andere vacatures op dit moment open staan? Kijk dan op werkenbijfeadship.nl