Werken bij Akerboom

Gezocht: mensen met vakmanschap, plezier en passie voor techniek.
Akerboom Yacht Equipment (AYE), dochter van de De Vries Groep, is een moderne projectenorganisatie die traditioneel vakmanschap koppelt aan de nieuwste technologieën. Wij bouwen complexe yacht equipment voor de mooiste superjachten en leveren service aan varende vloot. Ook refits van deze jachten behoort tot onze activiteiten. Dit doen we met zo’n 140 medewerkers. Onze mensen werken in verschillende disciplines in teams voor engineering en productie, inbouw en service.

Wij hebben kantoorfuncties – zoals P&O, Finance, Projectmanagement – en vakmanschap in de werkplaatsen. De werkplaatsen zijn het domein van gespecialiseerde vakmensen zoals lassers en monteurs. Ervaren mensen werken samen met collega’s in opleiding.

Wij zoeken met spoed enthousiaste (ervaren) monteurs voor onze locaties in Barcelona (Spanje) en Fort Lauderdale (USA).

Op deze locaties van Akerboom voer je onderhoud-, service- en garantiewerk uit aan ons hoogwaardig yacht equipment.  Je werkt samen met de Yacht Service Coördinator van Akerboom ter plaatse.  Dus, houd je van complexe technische problemen omdat jij die vakman bent? Neem dan contact met ons op!

Barcelona: Lennart Koning +31651821665

Fort Lauderdale: Floran van Leeuwen +31613119403

Bekijk ook onze andere vacatures op werkenbijfeadship.nl