Werken bij Akerboom

Dat zijn mensen met vakmanschap, plezier en passie voor techniek.

Akerboom Yacht Equipment (AYE), dochter van de De Vries Groep, is een moderne projectenorganisatie die traditioneel vakmanschap koppelt aan de nieuwste technologieën. Wij bouwen complexe yacht equipment voor de mooiste superjachten en leveren service aan varende vloot. Ook refits van deze jachten behoort tot onze activiteiten. Dit doen we met zo’n 140 medewerkers. Onze mensen werken in verschillende disciplines in teams voor engineering en productie, inbouw en service.

Wij hebben kantoorfuncties – zoals P&O, Finance, Projectmanagement – en vakmanschap in de werkplaatsen. De werkplaatsen zijn het domein van gespecialiseerde vakmensen zoals lassers en monteurs. Ervaren mensen werken samen met collega’s in opleiding.

Op dit moment zoeken wij enthousiaste (ervaren) monteurs die houden van afwisseling, uitdaging én het leveren van maatwerk.

Op de afdeling Montage werk je aan hoogwaardige nieuwbouw equipment van superjachten. Dit zijn o.a. luiken, deuren, platforms en loopplanken. Het gaat hierbij om het (zelfstandig) aansluiten en in bedrijf stellen van yacht equipment, zowel hydraulisch als elektrisch. Onze ervaren collega’s hebben een grote kennis van deze producten en de materialen, dus zijn voor jou de vraagbaak die je nodig hebt als startend Akerboom monteur.

Je zult beginnen op onze locatie in Leiden waar we je de benodigde kennis en vaardigheden bij zullen brengen, zodat je mee kunt naar de afbouwwerf waar we ons equipment inbouwen in het schip.

Uiteindelijk wordt je ingezet als service monteur voor garantie werkzaamheden, onderhoud en revisie. Je werkt dan op een jacht in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa. Dat kunnen een paar dagen zijn, maar ook wel een aantal weken. Onze collega’s van montage klaren elke klus en daar zijn we enorm trots op!

Dus, houd je van complexe technische problemen omdat jij die vakman bent óf wilt worden? Heb je een afgeronde Mbo opleiding Mechatronica of WTB? Ja, dan ontmoeten we je graag zeer binnenkort! We beantwoorden al de vragen die je hebt en vertellen je wat wij verder verwachten van jou als onze mogelijke nieuwe collega monteur. Ook informeren we je over onze uitstekende arbeidvoorwaarden en extra’s wanneer het gaat om werken in het buitenland. Uiteraard laten we je met plezier het bedrijf zien.

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Mail dan naar P&O@ayeholland.nl of bel 0623589193. Benieuwd welke andere vacatures op dit moment open staan? Kijk dan op werkenbijfeadship.nl